OKUL AİLE BİRLİĞİ SENE BAŞI GENEL KURUL TOPLANTISI

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI

DUYURU VE GÜNDEM

02.10.2023 68

Milli Eğitim Bakanlığı Okul- Aile Birliği Yönetmeliği'nin 7-(1)  Maddesine göre okul yöneticileri, öğretmenler ve veliler Okul- Aile Birliğinin tabiî üyesidir. Okul Aile Birliğimizin Yıllık Olağan Genel Kurul toplantısı 18 Ekim Çarşamba günü saat 10.00'da, aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere okulumuz Öğretmenler Odasında yapılacaktır.

Okul Aile Birliği

GÜNDEM  :

1.     Açılış-Gündem Maddelerinin okunması ve İlaveler,

2.     İstiklal Marşı,

3.     Okul Müdürü Nevin YILDIZ'ın Açılış Konuşması,

4.     Geçici Divan Teşekkülü (Başkan ve Yazman seçimi),

5.     Okul Aile Birliği Faaliyet Raporunun okunması, OYLANMASI

6.     Okul Aile Birliği Denetleme Kurulu Raporunun okunması, OYLANMASI

7.     Tahmini Bütçenin okunması ve okunması, OYLANMASI

8.     Yeni Yönetim ve Denetim Kurulunun oluşturulması,

9.     Yeni Yönetim Kuruluna harcama yapabilmesi ve bağış toplanabilmesi için Genel Kurula yetki verilmesi ve OYLANMASI.

10.   Dilek ve Temenniler,

11.   Kapanış.