Şerife Bacı Özel Eğitim Anaokulu


Vizyon: Vizyonumuz; okul öncesi dönemde özel eğitime ihtiyacı olan çocuklara ulaşıp potansiyellerini en iyi şekilde kullanmalarını ve kendilerini en üst düzeyde gerçekleştirmelerini sağlamak; ve okul öncesi özel eğitim alanında Türkiye´de önder ve rehber bir kurum olmaktır.

Misyon: Misyonumuz; okulumuzda özel eğitim alan öğrencilerin gelişimlerini her açıdan destekleyecek eğitim uygulamaları, ailelerin bilgilendirilmesiyle okul-aile işbirliğinin güçlendirilmesi ve eğitim kadromuzun meslekî gelişiminin sağlanması ile öğrencilerimizin gelişimsel olarak mümkün olan en iyi duruma getirilmesidir.

Başarılar: Okulumuz 09:30 - 14:30 aralığında eğitim-öğretim faaliyetlerini tam gün şeklinde yürütmekte olup, Osmangazi İlçesi sınırlarındaki özel eğitime ihtiyaç duyan 36-78 Aylık öğrencilerimize taşımalı eğitim yoluyla hizmet vermektedir. Her sınıf 5 öğrenci 2 öğretmenden oluşmakta olup, toplam kapasitemiz 16 şube olup 80 öğrencidir. ***** Okulumuza öğrenci kaydı; Osmangazi Rehberlik Araştırma Merkezinden alınacak randevu sonrası, öğrencinin durumu değerlendirilmesi yoluyla, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce alınacak kurul kararı sonrasında mümkün olmaktadır. Okulumuza yerleştirme kararı çıkmış bir öğrenci, kontejyan dahilinde yerleştirme karar tarihi dikkate alınarak, sıradan kayıt için okula çağrılmak suretiyle yapılmaktadır.

Saatler: 9.30-14.30
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0224 250 29 59

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://serifebaciozelegitimanaokulu16.meb.k12.tr

Adres - Küplüpınar Mah. 14. Okul Sok. No1 Osmangazi/BURSA

Öğretmen :25
Öğrenci :80
Derslik :15
Çok Amaçlı Salon :2
Spor Salonu :1
Kütüphane Kitap Sayısı :50
Yemekhane :1
Revir:1
Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri -

Adres - Küplüpınar Mah. 14. Okul Sok. No1 Osmangazi/BURSA

Ulaşım Ulaşım Bursa Kent Meydanına 10 dk.Bursa-İzmir ve Bursa-İstanbul yollarına 5 dk yürüyüş mesafesinde olup,Heykelden otobüs ve Etibank taksi dolmuşlarıyla ,Kent Meydanından Soğanlı minibüsleriyle sürekli ulaşım imkanı bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Osmangazi ilçe merkezindedir.