Ahmet Can DİPİ - Müdür Yardımcısı

1996 yılında Ankara’da doğmuştur. İlköğretim eğitimini Kırca İlköğretim Okulu’nda başlayan Dipi, lise eğitimini Polatlı Öğretmen Lisesi´nde tamamlamıştır. Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Zihin Engelliler Öğretmenliği bölümünde eğitimine devam etmiştir ve 2018 yılında buradan mezun olmuştur. 2023 yılında ise Bursa Uludağ Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi bölümünde Yüksek Lisans eğitimine başlamıştır. Öğretmenlik kariyerine ilk adımını Bursa’da özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde özel eğitim alanı öğretmeni olarak atmıştır. Ardından 2019 yılında yapılan atamalar sonucu BTSO Baha Cemal Zağra Özel Eğitim Uygulama Okulu III.Kademe’ye özel eğitim öğretmeni olarak atanmış ve bu okulda 4 yıl boyunca çalışmıştır. Okul yöneticiliği kariyerine 2023 yılında okulumuzda başlayan Dipi, şu anda okulumuzda müdür yardımcısı olarak görevini devam etmektedir. Özel eğitim alanında birçok eğitimlere ve Bursa ili içinde özel eğitim alanında çeşitli konferanslara konuşmacı olarak katılmıştır. Bunun yanı sıra üniversite yaşamında özel eğitimde farkındalığı artırmak adına canlı yayınlara katılmış, il genelinde birçok farkındalık çalışmalarına öncülük etmiştir.