Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya SELÇUK'un katılımı ile 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde okulumuzun açılışını gerçekleştirdik.

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya SELÇUK'un katılımı ile 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde okulumuzun açılışını gerçekleştirdik.

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya SELÇUK okulumuzu gezerek tüm öğrencilerimizle bir araya geldi. Öğrencilerimiz kendi yaptığı özgün etkinlikleri bakanımıza hediye etti. Bakanımız da öğrencilerimize çeşitli hediyeler verdi.

13.02.2020 1000

Okulumuzun Açılış TöreniOkulumuzun Açılış TöreniOkulumuzun Açılış TöreniOkulumuzun Açılış TöreniOkulumuzun Açılış TöreniOkulumuzun Açılış TöreniOkulumuzun Açılış TöreniOkulumuzun Açılış TöreniOkulumuzun Açılış TöreniOkulumuzun Açılış TöreniMilli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya SELÇUK'un teşrifleriyle okulumuz açılışını yaptık. Okulumuzun açılış programına Bursa İl Valisi Sn. Yakup CANPOLAT, Osmangazi İlçe Kaymakamı Sn. Zafer ORHAN, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Alinur AKTAŞ, Osmangazi Belediye Başkanı Sn. Mustafa DÜNDAR, Bursa İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Sabahattin DÜLGER, Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sn. Gürhan ÇOKGEZER, sayın şube müdürlerimiz, idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve değerli velilerimiz de katıldılar. Emeği geçen herkese ve bütün katılımcılara okulumuz adına çok teşekkür ederiz. Okulumuz vatana ve millete hayırlı olsun.